четвъртък, 31 декември 2009 г.

равноСМЕТКАТА, моля!


Умишлено оставих тази публикация за последния ден. Както повечето хора и аз в края на годината си правя равносметка на случилото се през последните 365 дни. 2009г. беше доста...шарена, имаше от вичко в различни количества. Първо преживях кошмарния 12-ти клас с всичките частни уроци, часове в училище, учене, недоспиване, матури, изпити и...бал разбира се. След това дойде лятото, през което имаше много пътувания, срещи с нови хора, купони, смях, сълзи, събирания, раздели, абсурдно-смешни ситуации. И наркая ... back to Sofia, където се започна с университета! Без съмнение най - централното събитие на годината беше приемането ми в СУ. Бях много щастлива от това, че се записах Европеистика, защото уча интересни неща, имам много добри преподаватели и страхотни колеги...и така това ми се случи през последните 12 месеца.

Изводът : равноСМЕТКАТА е точна до стотинка, а аз платих всичко без никакви отстъпки. Не съжалявам за нищо и мисля, че всеки един момент, независимо дали е хубав или лош, си струваше. Заключението, до което достигнах след всичко това е, че трябва да бъда още по-упорита, по-търпелива, още мааалко по-отговорна и да уча повече (винаги има още какво да се желае)! Пожелавам на мен, както и на всички хора, здраве, късмет, успехи, разбира се - любов и 2010 да надмине многократно 2009 във всяко едно отношение!
Весел празник! :)

2 коментара:

  1. Аз най-вече любов ти пожелавам, Дони :) С овце и други животни :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Рен и на теб също! Хаха, най-вече с овце (трябваше да сложиш кавички, за да не ме помислят за такава, каквато не съм :Д )

    ОтговорИзтриване